Home Celebs Celeb News ‘Riverdale’-actrice Vanessa Morgan wordt misschien de nieuwe Batwoman

‘Riverdale’-actrice Vanessa Morgan wordt misschien de nieuwe Batwoman

Ruby Rose kondigde eind mei aan dat ze er na één seizoen van 'Batwoman' al mee stopt.

Vanessa Morgan batwoman
© Getty/The CW

Vorige week maakte Vanessa Morgan nog duidelijk dat ze het beu is dat zwarte vrouwen gebruikt worden als rechterhand bij witte hoofdrolspelers. Nu lijkt haar boodschap de juiste oren bereikt te hebben. De naam van ‘Riverdale’-actrice ligt namelijk op tafel om de nieuwe Batwoman te worden. The CW, make it happen!

Ruby Rose, die de hoofdrol speelde in The CW-serie ‘Batwoman‘, kondigde eind mei aan dat ze er na één seizoen al mee stopt. Nu zijn de makers natuurlijk op zoek naar een nieuwe Batwoman en ‘Riverdale‘-actrice Vanessa Morgan maakt misschien wel kans op de rol.

In het eerste seizoen schuilde Kate Kane, de nicht van Bruce Wayne, achter het masker van ‘Batwoman’, maar door het vertrek van Ruby Rose zou zij nu vervangen worden door een nieuw personage genaamd Ryan Wilder, die ook lesbisch zou zijn. Dat bleek uit info die gelekt werd op Reddit en daarna ook bevestigd werd door uitvoerend producent Caroline Dries. Zij vertelde het volgende: ‘Ik bedenk een gloednieuw personage. In haar verleden werd ze geïnspireerd door Batwoman.’

Nu wordt er volgens The Cinema Spot door The CW voor die rol gekeken naar Vanessa Morgan. Naast een auditie zou ze ook een schermtest mogen doen, wat vermoedelijk met de andere castleden zal gebeuren. Toch is nog niet zeker of Vanessa ook de rol zal krijgen. Volgens The Cinema Spot wil The CW een actrice die jonger is dan 30 jaar en Berlanti Productions en diens cultuur snapt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.