Home Celebs Celeb News Vanessa Morgan onthult dat ze minder betaald wordt dan haar ‘Riverdale’-collega’s

Vanessa Morgan onthult dat ze minder betaald wordt dan haar ‘Riverdale’-collega’s

'Jammer dat ik het enige zwarte personage ben dat vast in de serie speelt, maar ook het minste wordt betaald.'

Vanessa Morgan
© Getty

Het commentaar op Ashleigh Murray en alles wat gaande is rond #BlackLivesMatter heeft iets teweeggebracht bij Vanessa Morgan. In een nieuwe tweet heeft de actrice nu ook onthuld dat ze minder verdient dan haar vaste ‘Riverdale’-collega’s.

Aan het begin van het derde ‘Riverdale‘-seizoen werden de personages van zowel Vanessa Morgan als Charles Melton gepromoveerd tot vaste rollen. Toch is er geen gelijkheid tussen Vanessa Morgan en haar collega’s. Dat maakte ze duidelijk in een reactie op een tweet: ‘Lmao jammer dat ik het enige zwarte personage ben dat vast in de serie speelt, maar ook het minste wordt betaald. Meisje ik kan nog dagen doorgaan.’ 

Schuld

Volgens de actrice wordt zij het minste betaald van iedereen die een vaste rol heeft in ‘Riverdale’. In een andere tweet benadrukt ze ook dat de schuld niet bij haar collega’s ligt, omdat ‘zij de serie niet schrijven’. Met andere woorden: ze richt zich tot de ‘Riverdale’-schrijvers over dit probleem.

Op de tweet over haar collega’s kreeg ze ook steun van Lili Reinhart. Zij schreef ‘We houden van je, V. En we steunen jou 10000%.’

Een dag later liet ze aan haar zwarte fans weten dat ze het haar doel heeft gemaakt om te vechten voor hen en zichzelf en dat ze geen rollen meer zal aannemen die hen niet goed vertegenwoordigen.

Zwarte designers

Daarnaast schreef ze in een andere tweet ook dat ze vanaf nu voor elke rode loper of op elk event zwarte ontwerpers zal dragen en steunen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.