Home Celebs ‘Riverdale’-actrice Vanessa Morgan zou bevallen zijn van haar eerste kindje

‘Riverdale’-actrice Vanessa Morgan zou bevallen zijn van haar eerste kindje

De actrice en Michael Kopech zijn 'door het dolle heen' met hun kersverse zoon.

Vanessa Morgan bevallen
© Getty

We beginnen de week met goed nieuws, want ‘Riverdale’-actrice Vanessa Morgan (28), aka Toni Topaz, zou bevallen zijn van haar eerste kindje. Hoera!

Het nieuws dat Vanessa en honkbalspeler Michael Kopech (24) voor de eerste keer ouders zijn geworden, werd door de sterren zelf nog niet gedeeld op sociale media, maar bronnen zouden het heugelijke nieuws wel bevestigd hebben aan E! NewsMichael bracht het afgelopen weekend door bij de kersverse mama en de twee zouden ‘door het dolle heen‘ zijn met hun kleine spruit.

Scheiding

Vanessa kondigde in juli vorig jaar aan dat ze zwanger was. Ze maakte in een video met kleurrijke glitter toen ook meteen het geslacht van haar eerste kindje bekend: een zoon. Ze liet toen weten dat ze in januari 2021 zou bevallen, maar maakte al duidelijk dat ze niet van plan is om haar zoon met de buitenwereld te delen. ‘Ik wil dit hoofdstuk van mijn leven privé houden. Ik ben heel blij dat ik mijn babyjongen in januari mag verwelkomen’, schreef ze toen in de caption.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Niet veel later raakte bekend dat Michael Kopech wilde scheiden van Vanessa. De twee stapten begin vorig jaar in het huwelijksbootje, maar hun relatie liep al na vijf maanden op de klippen. Opvallend: een maand geleden verklapte de actrice dat haar zwangerschap in haar ‘Riverdale’-verhaallijn wordt verwerkt. We zullen dus binnenkort een zwangere Toni Topaz te zien krijgen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.