Home Celebs Celeb News Vanessa Morgan onthult naam van haar zoon en de betekenis erachter

Vanessa Morgan onthult naam van haar zoon en de betekenis erachter

Uit de post blijkt ook dat hij op 29 januari geboren werd.

Vanessa Morgan zoon
© Getty

Vorige week vertelden we je dat Vanessa Morgan zou bevallen zijn van haar eerste kindje. Nu bevestigde de ‘Riverdale’-actrice ook zelf dat goede nieuws. Op Instagram onthulde ze de naam van haar pasgeboren baby én de betekenis erachter.

Vanessa Morgan kondigde in juli vorig jaar haar zwangerschap aan en onthulde meteen ook dat ze een jongetje zou krijgen. Nadat ze nog enkele maanden in de huid kroop van Toni Topaz in ‘Riverdale‘, die trouwens ook met een bol buikje te zien zal zijn in het vijfde seizoen, ging ze eind december in zwangerschapsverlof.

Bronnen bevestigden vorige week aan E! News dat de actrice bevallen is van haar eerste kindje en nu deelde ook Vanessa zelf het heuglijke nieuws op Instagram met onderstaande foto. In de caption verklapte ze de naam van haar kersverse zoon: River! Uit de post blijkt ook dat hij al op 29 januari geboren werd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wie denkt dat de naam een eerbetoon is aan de serie ‘Riverdale’, moeten we teleurstellen. Op Instagram Stories deelde ze volgens Teen Vogue namelijk de betekenis achter River mee. ‘Vroeg in mijn zwangerschap wandelde ik elke dag langs de rivier. Ik wist dat dat de perfecte naam was voor zijn kleine ziel. Plus, Michael en ik wilden heel graag een natuurnaam.’

Wat opvalt, is dat papa Michael Kopech zowel in de post als in haar verhaal wordt vermeld. Terwijl dat in de zwangerschapsaankondiging niet het geval was. Achteraf kwam aan het licht waarom: in juni had hij namelijk de scheiding aangevraagd. Hebben hij en Vanessa hun problemen opgelost? Of zullen ze gewoon samenwerken voor de opvoeding van hun zoon? Only time will tell.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.