Home Celebs VIDEO: Angela Jakaj van ‘D5R’ laat fans achter de schermen van de...

VIDEO: Angela Jakaj van ‘D5R’ laat fans achter de schermen van de Ketnet kick-off kijken

D5R
Foto: YouTube Angela Jakaj
Zondag werd het nieuwe televisieseizoen van Ketnet voorgesteld en alle sterren van de jongerenzender waren daar natuurlijk bij. Angela Jakaj, Leyla in ‘D5R’, maakte een behind the scenes-vlog over de kick-off voor haar YouTube-kanaal. En het zag er plezant uit!

Nieuw seizoen ‘D5R’

Angela toont in haar video hoe ze héél vroeg uit bed moest om op tijd in de studio te zijn, ze draait aan het befaamde rad in de Ketnet-studio en dolt backstage met haar collega’s en heliumballonnen. Maar het allerbelangrijkste: ze beantwoordt de vraag die ze al 1001 keer kreeg van haar fans, namelijk wanneer ‘D5R’ terugkomt. Wel, het vierde en laatste (snif!) seizoen van ‘D5R’ begint…we laten het Angela zelf vertellen. Op minuut 1:25, als je té benieuwd bent!

Meer Ketnet-nieuws

Naast het nieuwe seizoen van ‘D5R’, werden heel wat andere programma’s voorgesteld. Zo begint op 7 november het nieuwe programma van ex-K3’tje Kristel Verbeke, ‘Generatie K’. Daarin zal ze het met kinderen over hun kinderrechten hebben. ‘We willen kinderen leren nadenken en hen helpen om hun eigen mening te vormen. Ze krijgen de kans  om hun verhaal te vertellen en ‘hun gedacht’ te zeggen’, vertelt ze daarover. Komiek William Boeva presenteert een programma over gamen, ‘Boeva & the games’, en er komt ook een derde seizoen van ‘Ketnet Musical’. Verder krijgen, naast ‘D5R’, ook ‘Ghost Rockers’ en ‘Nachtwacht’ een nieuw seizoen.

D5R
Foto: VRT

Lees ook:

Regi krijgt rolletje in film van ‘D5R’

Na ‘Ghost Rockers’ krijgt ook Ketnet-serie ‘D5R’ een bioscoopfilm

Hoe zou het nog gaan met de acteurs van ‘Het Huis Anubis’?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.