Home Celebs Celeb News VIDEO: Colton Haynes accepteert snikkend award en wij wenen met hem mee

VIDEO: Colton Haynes accepteert snikkend award en wij wenen met hem mee

Colton Haynes
Foto: Instagram @coltonlhaynes
Opgepast: dit wordt je weenmomentje van de dag. Colton Haynes uit ‘Teen Wolf’ kreeg afgelopen weekend een award voor z’n inzet voor de mensenrechten en was vanaf het eerste woord van z’n speech al traantjes aan het wegpinken. Hoe schattig kan een mens zijn?

Uit de kast

Colton Haynes is vooral bekend door z’n rol als Jackson in ‘Teen Wolf’ en Roy in ‘Arrow’, maar hij begon z’n carrière als model – niet te verbazen, met die looks. In mei brak Colton (ongewild) de harten van miljoenen meisjes door dapper uit de kast te komen in een interview met Amerikaans magazine Entertainment Weekly. Sindsdien strijdt hij openlijk voor de rechten van de LGBTQ-gemeenschap (= Lesbian Gay Bisexual Trans Queer of Questioning), waarvoor hij zaterdag in de bloemetjes gezet werd met een Visibility Award.

Emotionele speech

Na een filmpje over Colton met stukjes uit ‘Teen Wolf’ en collega’s die over hem praatten, mocht hij het podium opkomen om z’n award te ontvangen. Op dat moment was de cutie al zo ontroerd, dat hij z’n tranen niet meer kon tegenhouden. Daarna volgden nog zes heartbreaking minuten waarin de superknappe acteur het had over liefde, homoseksualiteit en z’n eigen ervaringen. Trust us, tegen het einde van de video ben je helemaal gesmolten. Of gewoon zelf aan het snikken. Spoel even door naar de vijfde minuut!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.