Home Celebs VIDEO: dit zijn de ultieme stijlkeuzes van Gigi Hadid

VIDEO: dit zijn de ultieme stijlkeuzes van Gigi Hadid

gigi hadid
Het leven van een topmodel is niet altijd even makkelijk, maar toch zouden wij maar al te graag een keertje in de schoenen van Gigi Hadid staan. Of haar jurk aanhebben. Met een van haar designer handbags aan onze arm. Maar welke modekeuzes maakt het model wanneer ze het allemaal zelf voor het zeggen heeft?

Gaat Gigi voor een hoop accessoires of kleedt ze zich eerder minimalistisch? Is ze team streepjes of team stipjes? Gaat ze voor fancy cocktailjurken of kiest ze voor een gekleed pak? En vooral: geeft Gigi de voorkeur aan on the runway of off the runway? Je ontdekt dé toptips van de stylequeen herself in onderstaande video van Reebok.

1 april!

Een gevoel voor stijl heeft Gigi dus overduidelijk, maar een gevoel van humor is haar ook gegeven. Zo poste het topmodel onlangs een foto op Instagram waarop ze haar lange lokken – schijnbaar – volledig gekortwiekt had. Wie even op de datum lette, had natuurlijk al snel door dat Gigi een mopje uithaalde. Al moeten we eerlijk zijn: zelfs die korte coupe stond Gigi niet slecht.

✄ ✄ ✄ happy April foolz fwends ;) :P

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.