Home Celebs Celeb News VIDEO: Meisje doet fans van Ariana Grande geloven dat zij the real...

VIDEO: Meisje doet fans van Ariana Grande geloven dat zij the real deal is

Ariana Grande
Afbeelding: YouTube JessChic
Ariana Grande en haar fans zijn boos. En wel op YouTuber JessChic, een meisje dat wel heel veel moeite lijkt te doen om op de popster te lijken. Helemaal oké, totdat ze naar Disney World trekt en daar tientallen Arianators doet geloven dat zij écht de zangeres is. Not cool, vindt Ariana.

Een misplaatste mop?

In de video die Jessica op haar YouTube-kanaal met – meer dan 100.000 volgers – postte, zie je hoe ze eerst helemaal opgemaakt wordt à la Ariana, om dan in een girly outfit en met het typische kapsel van de zangeres door het pretpark te wandelen. Eerlijk gezegd is het een vrij oninteressante video, tot je op het eind ziet hoe Jess omcirkeld wordt door enthousiaste fans die een handtekening of foto met de zogezegde wereldster willen en zij met hen omgaat alsof ze een echte wereldster is.

Zodra de video zich verspreidde, keerde een leger fans van Ari zich tegen de vlogster. Ze beschuldigen haar ervan zich expres voor te doen als Ariana om mensen beet te nemen. In een volgende vlog ontkent Jessica dat.

Hmm, wij weten niet goed wat te geloven. Het is waar dat je haar in de video hoort ontkennen dat ze Ariana Grande is. En het is ook wel mogelijk dat fans gewoon met Jessica op de foto wilden omdat ze zo hard op de popster lijkt. Maar waarom moest ze zich zo kleden en opmaken en het dan filmen? Wat het ook is, de video geraakte zelfs tot bij Ari zelf. En zij liet op Twitter klaar en duidelijk horen dat ze not amused is.

Auw. Jessica zal in’t vervolg wel twee keer nadenken voor ze nog eens naar buiten gaat in een Ariana Grande-outfit.

Meer over Ari:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.