Home Celebs VIDEO: Selena Gomez zorgt voor een verrassing in carpool karaoke

VIDEO: Selena Gomez zorgt voor een verrassing in carpool karaoke

James Gordon & Selena Gomez
Foto: @latelateshow (Instagram)
Voor zijn nieuwste aflevering van carpool karaoke nam de Britse presentator James Corden zangeres Selena Gomez op sleeptouw. Fun verzekerd, maar zij had duidelijk een ander soort ritje in gedachten.

James Cordens karaoke begint zoals normaal, gezellig in zijn Range Rover. Tot Selena opmerkt dat de presentator toch wel heel veel werkt. Ze stelt voor hem even te doen ontspannen en neemt James mee voor een ritje op een roller coaster.

Terwijl de zangeres haar duidelijk stevig amuseert en zonder problemen haar nummer Come & Get It zingt, doet James het bijna in zijn broek.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Terug in de auto zongen de twee ook nog andere hits van Selena Gomez zoals Same Old Love, Kill em with Kindness en Love you Like a Love Song.

You'll love this like a love song, baby. Watch our #CarpoolKaraoke with @selenagomez right now at the link in our bio!

A post shared by The Late Late Show (@latelateshow) on

We komen ook te weten dat ze gek is op gember en de twee doen ook nog een pitstop bij McDonalds waar Selena ontdekt dat haar teksten op de bekers gedrukt staan! Whuut??

Bekijk hier meer afleveringen van carpool karaoke:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.