Home Celebs Celeb News ZIEN: Shay Mitchell jogt topless over straat met eenhoornmasker op

ZIEN: Shay Mitchell jogt topless over straat met eenhoornmasker op

Het hele gebeuren werd gefilmd door haar assistente Sammy!

Shay Mitchell
Foto: Instagram @shaymitchell

Pretty Little Liars‘-actrice Shay Mitchell heeft zonet drie miljoen volgers gehaald op YouTube en dat besloot ze op wel heel bijzondere wijze te vieren. Ze liep namelijk een blokje om in haar buurt, in enkel en alleen een onderbroek, sneakers én met een eenhoornmasker op. Haar persoonlijke assistente Sammy legde het hele gebeuren vast op camera.

Onderbroek en eenhoornmasker

Shay Mitchell heeft bewezen dat je af en toe gewoon moet durven in het leven. En dat deed ze op een heel badass manier. Om te vieren dat ze drie miljoen abonnees heeft gehaald op YouTube, liep ze topless de straat in Los Angeles op. Het enige wat de ‘Pretty Little Liars‘-actrice nog draagt, is een onderbroek, sneakers en een eenhoornmasker.

Weddenschap

Het was haar persoonlijke assistente Sammy die Shay herinnerde aan haar weddenschap en het hele gebeuren ook filmde. Tijdens hun vakantie in Marokko had de actrice blijkbaar gezegd dat ze naakt op straat zou lopen als ze drie miljoen volgers had op YouTube. En ze is duidelijk een vrouw van haar woord! Bekijk de video zelf hieronder.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.