Home Celebs VIDEO: Taylor Swift en Gigi Hadid doen eigen Carpool Karaoke op ‘I...

VIDEO: Taylor Swift en Gigi Hadid doen eigen Carpool Karaoke op ‘I Don’t Wanna Live Forever’

Taylor Swift en Gigi Hadid
Je zou denken dat het voor Taylor Swift niet meer zo bijzonder is om haar eigen liedjes voor het eerst op de radio te horen, maar niets blijkt minder waar. In een video die ze woensdag op YouTube plaatste, zien we de zangeres samen met vriendin Gigi Hadid playbacken op ‘I Don’t Wanna Live Forever’. En het is zó grappig.

Carpool Karaoke

In de video van Taylor Swift zien we de ‘Shake It Off‘-zangeres samen met topmodel Gigi Hadid heel enthousiast worden wanneer ze ‘I Don’t Wanna Live Forever’ van Tay en Zayn Malik – het vriendje van Gigi – horen. In het begin van de video zegt de popzangeres nog snel dat het de allereerste keer is dat ze het liedje op de radio hoort. Zingend en dansend houdt het duo dan een heel schattige Carpool Karaoke-sessie – inclusief Taylors beroemde headbang. Eigenlijk zijn celebs niet zo veel anders dan jij en je vriendinnen, toch?

Drama

De video komt als een verassing omdat er op dit moment veel bad blood is in de squad van Taylor Swift. Gigi en Bella Hadid zijn woest op Selena Gomez, omdat de zangeres aan het daten is met The Weeknd (Bella’s ex). Gigi maakte duidelijk dat ze vindt dat Sel de ‘girl code‘ heeft gebroken en Bella plaatste als reactie een foto waarop ze haar middelvinger opsteekt op Instagram. Arme Tay, zou ze met deze video duidelijk maken aan wiens kant ze staat?

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.