Home Celebs Celeb News VIDEO: zelfs Justin Timberlake is fan van onze Laura Tesoro!

VIDEO: zelfs Justin Timberlake is fan van onze Laura Tesoro!

Laura Tesoro
FoxFilmBelgium via YouTube
Niet alleen wij zijn fan van Laura Tesoro, maar de zangeres heeft ook Justin Timberlake overtuigd van haar talent. Tijdens een interview over zijn rol in de nieuwe film Trolls was de zanger vol lof over Laura.

Laura Tesoro (20) mocht Justin Timberlake (35) en Anna Kendrick (31) interviewen over hun rol in de nieuwe animatiefilm Trolls. Wij zijn al jaloers dat de zangeres een onderonsje had met deze Hollywoodacteurs en dan kreeg ze er nog een stevig compliment van Justin bovenop.

??

A post shared by L A U R A T E S O R O (@lauratesoro) on

Justin vroeg aan Laura Tesoro of ze ook zal zingen in de film en kreeg op zijn vraag een volmondige ‘ja’ te horen. Verder vertelt Laura dat ze ook heeft opgetreden op het Eurovisiesongfestival en toen vielen de puzzelstukjes bij de Amerikaanse zanger op z’n plaats. ‘Jij hebt de show geopend. Je was echt geweldig’. Achteraf deelde Justin de video van het interview op zijn Facebookpagina en noemde hij Laura zelfs ‘my girl’. Oh my Gooood! 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Niet alleen mocht Laura de acteurs die de originele stemmetjes inspreken interviewen, maar ze heeft zelf een rol in de Vlaamse versie van de film. Zij speelt namelijk de trol Poppy, die oorspronkelijk ingesproken wordt door Anna Kendrick. Goed bezig, Laura!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.