Home Celebs Celeb News Puppy Tarzan is dé ster in Camila en Shawns videoclip voor ‘The...

Puppy Tarzan is dé ster in Camila en Shawns videoclip voor ‘The Christmas Song’

Mag het dan nu al Kerstmis zijn, a.u.b.?

videoclip the christmas song
© 2020 Island Records via YouTube

Gisteren vertelden we je dat Shawn Mendes en Camila Cabello een kerstliedje hebben uitgebracht. Nu heeft het muzikale koppel ook een bijhorende videoclip gelanceerd voor ‘The Christmas Song’. En puppy Tarzan is zonder twijfel de ster van de video!

Shawn Mendes en Camila Cabello haalden begin november de allerschattigste golden retriever-pup in huis en pronkten meteen met hem op Instagram. En nu komt zijn lieve en onweerstaanbare snoetje ook van pas. Tarzan speelt namelijk mee in de videoclip van ‘The Christmas Song‘ en steelt zo ieders hart nog maar eens.

In de video zien we niet alleen pup Tarzan schattig wezen, maar Camila en Shawn kunnen er ook wat van. Het hele filmpje is een eigengemaakte video dat zich bij hen thuis lijkt af te spelen en in de kerstsfeer. Daarin zien we hoe de celebs  vertoeven tussen de kerstlichtjes, knuffelen met hun hond en met elkaar en het liedje inzingen in hun studio. Bekijk de video hieronder en smelt helemaal weg bij de beelden! Mag het dan nu al Kerstmis zijn, aub?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.