Home Celebs Celeb News ZIEN: sterren op de VMAs worden helemaal gek wanneer Shawn Mendes en...

ZIEN: sterren op de VMAs worden helemaal gek wanneer Shawn Mendes en Camila Cabello bíjna kussen

Sophie Turner staat te springen van enthousiasme, terwijl Taylor Swifts mond wagenwijd openvalt.

Shawn Mendes
© Getty

Zondagnacht vonden de MTV Video Music Awards plaats in New Jersey, New York. De VMAs staat bekend als een awardshow die telkens weer memorabele momenten voortbrengt, maar dat viel dit jaar een beetje tegen. Gelukkig zorgden Shawn Mendes en Camila Cabello voor vuur op het podium met hun ‘Señorita’. Taylor Swift en Sophie Turner zullen het geweten hebben!

Een van de optredens waar dit jaar het meest naar uitgekeken werd op de VMAs, was dat van Camila Cabello en Shawn Mendes, of Shamila voor de vrienden. De twee zouden sinds een tijdje een koppel vormen, bewijze meerdere verliefde paparazzifoto’s. Toeval of niet, maar de twee sterren hebben ook net een single samen uit, ‘Señorita’, die ze zondagnacht op het podium van de VMAs mochten brengen. De grote vraag die op voorhand dan ook gesteld werd, was: zal er een kus vallen? Het trieste antwoord luidde nee.

Teleurgestelde Taylor

Nope, Shamila kuste niet op het podium, maar het scheelde geen haar. Aan het einde van het optreden lijkt Mendes met het idee te flirten om zijn liefje toch een dikke smakkerd op de lippen te planten, maar zij houdt het bij een lief eskimokusje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De reactie van de sterren in het publiek laat niet te wensen over. Taylor Swift houdt haar borst vast, terwijl Sophie Turner de handen van haar man Joe Jonas en schoonbroer Nick Jonas moet vastnemen om de spanning aan te kunnen. De teleurstelling bij zangeres Bebe Rexha wanneer het niet gebeurt, is duidelijk groot. En zo is het nog maar eens bewezen dat sterren ook maar gewone mensen zijn die houden van een beetje liefde op het podium.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.