Home Celebs Celeb News WAUW: Selena Gomez geeft een emotionele speech op de AMAs

WAUW: Selena Gomez geeft een emotionele speech op de AMAs

Selena Gomez
Foto: Twitter: @AMAs
Selena Gomez ging gisteren aan de haal met de Americam Music Award voor beste vrouwelijke artieste pop/rock. En daar hoort uiteraard een speech bij. Selena gaf een emotionele, diepe speech die ons, maar ook andere genodigden zoals Ariana Grande en Lady Gaga, heel erg raakte.

Wie Selena Gomez volgt op sociale media, merkte vast al dat onze ‘Good For You’-zangeres al een drietal maanden geen foto’s meer post op haar Instagrampagina. De reden daarvoor is dat Selena met angstaanvallen en zelfs depressie kampt(e) als gevolg van haar auto-immuunziekte lupus. Daarvoor werd ze in de loop van september opgenomen in een revalidatiecentrum. Daardoor zei ze ook haar ‘Revival’-optreden in het Antwerpse Sportpaleis af.

Velen van jullie weten heel wat over mijn leven, of ik het nu wil of niet.

Emotionele speech

‘Ik had alles, maar was absoluut gebroken vanbinnen. Ik wou jullie nooit teleurstellen en hield me sterk, maar toen stelde ik mezelf teleur.‘ Met die emotionele woorden nam Selena haar award in ontvangst. Ze bedankte haar fans uitgebreid, maar gaf hen ook mee dat ze niet moeten pronken met hun lichamen op sociale media, maar dat ze net trots moeten zijn op hun innerlijk. Dat is veel belangrijker dan hoe je eruitziet. Selena zoekt naar eigen zeggen geen bevestiging meer en heeft het ook niet meer nodig.

Selena gaf haar fans vanuit haar prachtige rode Prada-jurk ook nog de tip dat wie zich gebroken voelt, niet gebroken moet blijven. Je kan altijd hulp zoeken, net zoals Selena. Wat een krachtige speech. Go, Selena!

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.