Home Celebs Celeb News WHAT: Justin Bieber vierde Thanksgiving met zijn ex

WHAT: Justin Bieber vierde Thanksgiving met zijn ex

Selena Gomez was er niet bij...

Justin Bieber

Heel wat fans vroegen zich af of Justin Bieber en Selena Gomez de feestdagen samen gespendeerd hebben. Ze werden met Nieuwjaar samen in Mexico gespot, maar de andere gelegenheden vieren ze afzonderlijk. Beter nog: de ‘Sorry‘-zanger was met Thanksgiving bij zijn ex-girlfriend Caitlin Beadles. Huh?!

Selena Gomez en Justin Bieber zouden sinds november 2017 weer een koppel vormen en zelfs relatietherapie volgen. Toch spendeerde het kersverse koppel Thanksgiving niet samen. Integendeel! De Canadese zanger vierde de feestdag samen met zijn ex-vriendin Caitlin Beadles en haar broer Christian.

Jaitlin

Caitlin en Justin vormden een koppel aan het begin van zijn carrière, in 2008, maar zij maakte het uit, omdat ze niet in de spotlight wilde staan. Nu bijna tien jaar later is Jaitlin nog steeds bevriend.

Ook Christian en Justin zijn goede vrienden. Het was de broer die een foto postte op Instagram met als onderschrift: ‘Zo dankbaar voor mijn broer en zus deze Thanksgiving #happyturkeyday #family’.

Als broer en zus

Voor je dus in paniek slaat dat hij weer samen is met zijn ex, ze zijn duidelijk gewoon vrienden. Meer nog: ze zijn als broer en zus voor elkaar! Waarschijnlijk heeft girlfriend Selena daar geen problemen mee, want ook Caitlin is al een hele tijd happy in love met haar vriendje Logan Davis! Zouden ze met z’n viertjes op dubbel dates gaan?

It is the season to sparkle & shine 🎄❤️

A post shared by Caitlin Beadles (@caitlinbeadles) on

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.