Home Celebs Celeb Style & Beauty Whut?! Je gelooft nooit hoeveel de joggingbroek van Selena Gomez kost

Whut?! Je gelooft nooit hoeveel de joggingbroek van Selena Gomez kost

Selena Gomez
Foto: Reporters
We snappen het wel, Selena Gomez is een fashion addict. En als wij zo rijk waren, zouden wij waarschijnlijk ook veel designerspullen kopen. Maar een doodgewone joggingbroek van enkele honderden euro’s, dat gaat toch wel heel ver.

Fan van Vetements

Selena Gomez stapte deze week in Tokio uit het vliegtuig in lekker comfy outfit: joggingbroek, crop top en een oversized jeansjasje. Niets aan de hand, tot je opmerkt dat haar jogging van designermerk Vetements is, en niet van Champion, zoals het logo op het eerste zicht zou doen vermoeden. Een kleine opzoeking brengt ons al snel tot het prijskaartje van – hou je vast – 665 dollar oftewel ongeveer 596 euro. Slik.

Foto: elle.com

De zangeres is blijkbaar al even fan van het nieuwe, hippe label want ooit verscheen ze op een andere luchthaven ook al in een joggingpak van – hou je nog iets steviger vast – 1400 dollar oftewel een 1255 euro van Vetements. Als haar outfits om in te reizen al zo duur zijn, kunnen we ons zelfs niet inbeelden hoeveel haar kleren waarin ze uitgaat kosten…

Designer of niet, geef ons toch maar een even mooi maar betaalbaar exemplaar van H&M, right?

Selena Gomez
H&M – € 14,99

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.