Home Celebs Celeb News WHUT?! Robert Pattinson werd bijna ontslagen tijdens de opnames van ‘Twilight’

WHUT?! Robert Pattinson werd bijna ontslagen tijdens de opnames van ‘Twilight’

Foto: Summit Entertainment

Robert Pattinson deed ons ondertussen bijna tien (!) jaar geleden helemaal verliefd worden op vampieren. Wat we niet wisten is dat hij bijna ontslagen werd tijdens de ‘Twilight’-opnames!

Het had weleens helemaal anders kunnen aflopen met onze favoriete vampier Edward Cullen. De ontertussen 31-jarige Robert Pattinson gaf in een recent radio-interview met Howard Stern namelijk toe dat hij tien jaar geleden niet de makkelijkste acteur was op de set.

Why so serious, Edward Cullen?

Waar de ‘Twilight’-producers uit de boeken afleidde dat Edward een goedgeluimde verliefde jongen was, vertolkte Robert een veel serieuzere Edward. En daar waren zijn bazen niet al te blij mee. Nadat ze Robert een ‘Twilight’-boek gaven waarin ze alle passages aanduidden waarin Edward lachte of plezier maakte, bezorgde Robert hen een exemplaar waarin hij alle momenten aanduidde waarop Edward fronste.

Uiteindelijk vlogen Roberts agents over naar de set om hem te waarschuwen dat hij fout bezig was en dat hij meteen een vrolijkere versie van Edward moest neerzetten. Anders zou hij op staande voet ontslagen worden. Robert luisterde naar de kritiek, maar geeft toch toe dat hij nadien weer zijn eigen zin deed. Eigenwijze mannetjes, die vampieren!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.