Home Celebs Celeb News WHUT?! Zó veel verdiende Emma Watson aan haar hoofdrol in ‘Beauty and...

WHUT?! Zó veel verdiende Emma Watson aan haar hoofdrol in ‘Beauty and the Beast’

Emma Watson
Foto: Belga
Dat het loon van Emma Watson iets hoger ligt dan het gemiddelde maandloon in België, hadden we wel verwacht. Maar het bedrag dat Emma kreeg voor haar hoofdrol als Belle in de nieuwste ‘Beauty and The Beast’-film is écht hallucinant!

Actrice Emma Watson zou bij het aanvaarden van de rol van Belle in ‘Beauty and the Beast’ al meteen 2,8 miljoen euro uitbetaald gekregen hebben. Als de film goed bekeken wordt en dus rond de 705 miljoen euro – evenveel als ‘Maleficent’ met Angelina Jolie in de hoofdrol – opbrengt, zal Emma’s loontje oplopen tot 14 miljoen euro. Niet verkeerd, denken we dan! Aan de droom van elk klein meisje beleven, hangt dus ook nog eens een vette geldprijs vast.

Daarbij verdiende Emma in haar ‘Harry Potter’-jeugd maar liefst 55,8 miljoen euro. Emma kroop van 2001 tot 2011 in de huid van Hermelien Griffel.

Prinses > superheld

Emma Watson verdiende met haar prinsessenrol een pak meer dan heel wat recente superhelden. Chris Pratt verdiende ‘slechts’ 9 miljoen euro aan zijn hoofdrol in ‘Jurassic World’. Robert Downey jr. kreeg zo’n 37 miljoen euro voor zijn vertolking van Iron Man in ‘The Avengers: Age of Ultron’. Scarlett Johansson verdiende dan weer zo’n 19 miljoen euro aan die film.

Kunnen wij ons nog ergens aanbieden voor de nieuwe Assepoester- of Doornroosje-film?

Emme Watson
Giphy

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.