Home Celebs Celeb News Wil deze Instagram-reactie zeggen dat deze ‘PLL’-actrice in ‘Riverdale’ meespeelt?!

Wil deze Instagram-reactie zeggen dat deze ‘PLL’-actrice in ‘Riverdale’ meespeelt?!

Riverdale
Foto: Instagram @thecwriverdale

Na Tyler Blackburn – aka Caleb Rivers – zou een andere ‘Pretty Little Liars’-acteur – of beter gezegd actrice – misschien wel een rol hebben in ‘Riverdale‘. Een reactie op Instagram doet fans vermoeden dat niemand minder dan Lucy Hale – aka Aria Fitz Montgomery in ‘Pretty Little Liars‘ – ook zal meespelen in het tweede seizoen van de populaire The CW-serie. En dat nieuws hebben we te danken aan de actrice zelf!

Cheerleaderfoto

Het begon allemaal met een Instagrampost van Madelaine Petsch, die Cheryl Blossom speelt in ‘Riverdale‘. Ze plaatste een cheerleaderfoto waarin ze samen met Lili Reinhart (Betty Cooper), Camila Mendes (Veronica Lodge) én Ashleigh Murray (Josie McCoy) poseert.

put your leg up on my hip, when you dip I dip we dip

A post shared by Madelaine Petsch (@madelame) on

Onze reactie op het feit dat Ashleigh Murray in cheerleaderoutfit met de andere River Vixens op de foto staat: WHAT?! Haar personage Josie heeft zich altijd afzijdig gehouden van de rest van de cast in de serie (behalve dan van Archie Andrews). Dus het is gek dat ze in het tweede seizoen wél deel zal uitmaken van het team. Wij zijn natuurlijk super excited én benieuwd hoe dat zal uitdraaien.

Lucy Hale

En dat is niet het enige grote ‘Riverdale’-nieuws dat de foto ons vertelt, want onder de bewuste post plaatste niemand minder dan Lucy Hale uit ‘Pretty Little Liars’ deze reactie: ‘Ik wil mezelf echt opdringen in deze foto’. Cute!

Het was het antwoord van Madelaine Petsch (Cheryl Blossom) dat fans op het geruchtenspoor zette: ‘We zullen de foto opnieuw doen wanneer je hier bent.’

Hier? Als in: op de set? OH MY GOD. OH MY GOD.

Waar of niet waar?

Oké, het kan nog altijd zijn dat de meiden gewoon met elkaar optrekken of dat Lucy een bezoek brengt aan de set, maar we hopen eerder dat de geruchten gewoon kloppen. De vraag is dan alleen nog welke rol de actrice zou spelen…

Och wat houden wij toch van oplettende Instagrammers. Wie weet wat voor nieuwe onthullingen ons nog te wachten staan, of ze nu waar zijn of niet. Zo zijn we toch een beetje zoet tot het tweede seizoen van ‘Riverdale’ op woensdag 11 oktober 2017 te zien zal zijn.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.