Home Celebs Celeb News OOH: ‘Wizards of Waverly Place’-ster David Henrie wordt papa

OOH: ‘Wizards of Waverly Place’-ster David Henrie wordt papa

Zou Selena Gomez meter worden? 👶

Wizard of Waverly place
© Instagram @selenagomez

Vorig jaar zorgde David Henrie (29) nog voor een grote Wizards of Waverly Place‘-reünie op zijn trouwfeest, en nu heeft hij alweer iets te vieren. De acteur kondigde met een video op Instagram aan dat hij en zijn vrouw Maria een kindje verwachten. Wij zijn vooral benieuwd of hij goede vriendin Selena Gomez als meter zal kiezen!

It’s a girl!

David Henrie, bij ons beter bekend als Justin Russo, deelde een schattige video waarin we zien hoe hij en een zichtbaar zwangere Maria te weten komen welk geslacht hun baby’tje zal hebben. Wanneer er roze glitters uit de kapot geprikte ballon vallen, is het duidelijk: it’s a girl! ‘Ik ben zo gelukkig dat ik dit met jullie moest delen’, schrijft Henrie onder de video.

‘Ik kan niet wachten om haar op de sofa te zetten en haar negen seizoenen lang te vertellen hoe ik haar moeder heb ontmoet’, voegt Henrie nog toe. David verwijst naar de super populaire serie ‘How I Met Your Mother’, waarin hij de zoon speelt aan wie papa Ted Mosby het verhaal vertelt over hoe hij hun mama ontmoette.

Nog een reünie?

Ondertussen een jaar en vier maanden geleden straalden David en Maria op hun trouwfeest in LA. De volledige hoofdcast van ‘Wizards of Waverly Place’, ook Selena Gomez, was toen aanwezig. Deze nieuwe blijde gebeurtenis lijkt ons de perfecte gelegenheid voor een tweede reünie, toch? We zien jullie bij de babyshower, wizards!

Meer celeb-nieuws: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.