Home Celebs OMG: Bella Thorne kussend betrapt met Tyler Posey

OMG: Bella Thorne kussend betrapt met Tyler Posey

Foto: Reporters

Bijna exact een maand geleden hoorden we het slechte nieuws over de break-up tussen Bella Thorne en ‘Faking It’-hottie Gregg Sulkin. Hoewel de twee nog super in love leken en de hun drukke agenda’s vooral de oorzaak van de breuk waren, lijkt Bella nu al gelukkig te zijn met een nieuwe beau. En dat is er weer eentje die ons jaloers maakt!

Tyler & Bella, sitting in a tree…

Bella werd afgelopen vrijdag gespot met de 25-jarige acteur Tyler Posey, die je kent van de MTV-serie ‘Teen Wolf’. Nu is twee celebs samen zien al genoeg om dating rumours te laten starten, maar Bella en Tyler waren nog net iets duidelijker. Paparazzi konden de twee acteurs al handjes houdend en kussend op beeld vastleggen. Dat zal even steken bij Gregg, denken wij dan, vooral omdat Tyler een vriend van hem zou zijn…

Bella Thorne

Niet de eerste keer

Snel? Misschien wel ja, maar Tyler en Bella werden eerder al eens aan elkaar gelinkt. In 2015 werden ze vaak in elkaars gezelschap gezien, wat toen natuurlijk voor de nodige geruchten zorgde. Klein detail: Bella was toen samen met Gregg Sulkin. Maar ze kennen elkaar dus al een tijdje en hebben duidelijk heel wat chemistry. 

Volgens insiders kunnen we nog niet van een relatie spreken, maar willen de twee jonge acteurs zien waar het heengaat. Maar op dit moment zou het ‘nothing serious’ zijn. To be continued?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.