Home Celebs Celeb News WOW: de trailer van ‘Life of Kylie’ is er eindelijk!

WOW: de trailer van ‘Life of Kylie’ is er eindelijk!

Life of Kylie
Foto: E!
We lieten je al weten dat Kylie Jenner binnenkort haar eigen realityserie krijgt en nu hebben we daar eindelijk bewijs van! De it-girl heeft zonet een sneak peek van haar nieuwe show ‘Life of Kylie‘ op Twitter gepost. En die belooft heel wat goeds voor de fans die al-les willen weten over de realityster.

Sneak peek

Voor de girls die niet genoeg kunnen krijgen van de Jenner-zusjes is er goed nieuws: de trailer van Kylie Jenners nieuwe televisieserie ‘Life of Kylie‘ is er eindelijk! In de show laat de 19-jarige een persoonlijkere kant van zichzelf zien én toont ze hoe ze haar imago als queen Kylie én haar leven als gewone tiener combineert. In de trailer krijgen we alvast een sneak peek en daarin maakt de business woman duidelijk dat de buitenwereld haar niet kent, ook al denken ze van wel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Drama?

Het jongste zusje heeft al heel wat bereikt in haar leven. Ze heeft meer dan 175 miljoen volgers, ze is model én modeontwerpster én ze lanceerde twee jaar geleden het populaire cosmeticamerk ‘Kylie Cosmetics‘. En nu krijgt ze zelfs haar eigen show! Of er ook drama bij de nieuwe realityserie hoort, net zoals in ‘Keeping Up with the Kardashians‘, is nog afwachten tot de eerste aflevering. ‘Life of Kylie‘ komt op donderdag 6 juli 2017 in Amerika uit. Aftellen maar!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.