Home Celebs Celeb News WOW: deze Koreaanse boyband is dé rage bij jongeren over de hele...

WOW: deze Koreaanse boyband is dé rage bij jongeren over de hele wereld

Zelfs Ansel Elgort is fan!

Koreaanse boyband

Als je twee weken geleden naar de AMA’s hebt gekeken, zal je deze Zuid-Koreaanse boyband vast wel opgemerkt hebben. BTS aka Bangtan Boys maakten daar hun debuut en zijn nu dé hit bij jongeren over de hele wereld. En wij begrijpen volledig waarom!

BTS maakte onlangs zijn debuut op de American Music Awards. Het is de allereerste K-popboyband die een plek kreeg op het podium van de AMAs. Een grote eer, dus! De jongens zijn sindsdien te zien op alle talkshows in de Verenigde Staten. De zeven leden maakten al een verschijning bij James Corden, Ellen DeGeneres en Jimmy Kimmel.

Fanboy Ansel Elgort

Bangtan Boys zijn dus niet alleen een hit in Zuid-Korea, maar over de hele wereld. En BTS A.R.M.Y., hun fandom, zal alleen nog groeien. Ook celebs zijn fan van de groep. Tijdens hun optreden op de AMA’s liet onder meer Ansel Elgort de fanboy in zich helemaal gaan. So cute!

Steve Aoki

BTS werkte onlangs ook samen met Steve Aoki aan hun allereerste plaat, ‘Mic Drop‘, die nu constant speelt bij ons. Daarin zingen ze ook heel wat Engelstalige lyrics.

We moeten het toegeven: we snappen de heisa rond de jongens. Ze kunnen fantastisch zingen en dansen, ze zijn knap én hun liedjes zijn enorm catchy. Dit kan wel eens onze favoriete band worden. Hopelijk brengen de boys binnenkort meer Engelstalige hits uit die we kunnen meezingen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.