Home Celebs Celeb News WOW: Gigi Hadid doorbreekt taboe met videocampagne

WOW: Gigi Hadid doorbreekt taboe met videocampagne

Vind jij okselhaar oké?

Gigi Hadid
Foto: Instagram @gigihadid

Meisjes én jongens mogen doen en laten wat ze willen met hun body, en dus ook met de bijhorende haartjes. En dat vinden gelukkig heel wat vrouwelijke celebs ook! Dat maakt Gigi Hadid nog maar eens duidelijk in haar videocampagne voor LOVE magazine.

Taboe

Lichaamshaar blijft duidelijk een gevoelig onderwerp, en al zeker in Hollywood. Bella Thorne beet eerder al van zich af toen ze commentaar kreeg omdat ze de rode loper op liep met beenhaar. Nu probeert ook Gigi Hadid het taboe te doorbreken door met okselhaar te poseren in een recente video.

Ongeschoren oksels

Op dag 11 in de adventskalendervideo van LOVE magazine is het Victoria’s Secret-model te zien in een rood sportpakje. Het is een foto waarop ze haar ongeschoren oksels trots showt, en daar kreeg ze heel wat positieve, maar ook enorm negatieve reacties op. Hoofdredactrice van het magazine Katie Grand gaf een verklaring vrij waarin ze uitlegt dat de hele campagne net draait om vrouwen die onder hun eigen voorwaarden genieten van het vrouw-zijn.

You go, Gigi! Wij kunnen zoiets alleen maar aanmoedigen. Hoe meer celebs op deze manier tegenover lichaamsbeharing staan, hoe meer het taboe doorbroken kan worden. En dat is wat we allemaal willen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.