Home Celebs Celeb News Wow: haalde Gregg Sulkin net uit naar de nieuwe relatie van z’n...

Wow: haalde Gregg Sulkin net uit naar de nieuwe relatie van z’n ex Bella Thorne?

Gregg Sulkin
Het is weer dra-maaa in Hollywood! En zoals zo vaak is de liefde de oorzaak. Gisteren meldden we dat Bella Thorne na een maand alweer een nieuwe lover heeft gevonden in niemand minder dan Tyler Posey, een vriend van ex Gregg Sulkin. Die laatste zou nu heel subtiel shade geworpen hebben naar de tortelduifjes. En waar doen celebs dat al eens graag? Yup, op Twitter.

Steekje?

Gisterenochtend verscheen deze mysterieuze tweet op Greggs Twitterprofiel. ‘Kinderen willen aandacht’, staat er te lezen. Dit kan over vanalles gaan, maar we moeten toegeven dat het héél toevallig is dat de acteur dit post net nadat de paparazzifoto’s van z’n ex-liefje met een andere kerel uitkwamen. Niet alleen een anderen jongen, maar iemand die hij beschouwt als vriend. Pijnlijk.

Een steek naar Bella of niet, awkward wordt het sowieso tussen de twee. Het is nooit makkelijk om je ex met iemand anders te zien – zeker niet een paar weken na de breuk – maar Bella en Gregg werken ook nog eens samen! Ze zijn volop bezig met de opnamens van de televisiefilm ‘Drink, Slay, Love’, waarin Gregg een rol speelt en Bella co-producer is. Awks… Wij stellen ons alvast met veel plezier kandidaat als schouder om op uit te huilen, Gregg!

Lees ook:

OMG: Bella Thorne kussend betrapt met Tyler Posey

Wow: Prim uit ‘The Hunger Games’ is niet langer dat kleine meisje

Zayn liet z’n tattoo voor Perrie volledig verbergen met iets raars

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.