Home Celebs Celeb News WOW: het gekke kapsel van The Weeknd is no more

WOW: het gekke kapsel van The Weeknd is no more

The Weeknd
Foto: Reporters
The Weeknd? Da’s die dude met dat haar! Nope, dat wás die dude met dat haar, want de boyfriend van Bella Hadid ging langs bij de kapper en die knipte heel het dreadlock/hanenkam/oversized kuif-gedrocht af. Halleluja.

We willen niet haten op Abel – want dat is z’n echte naam – maar het was echt wel tijd voor een knipbeurt. Misschien deelde Bella die mening en maakte zij z’n kappersafspraak? Of misschien wilde de zanger gewoon een nieuwe look voor de covershoot van z’n nieuw album?

Starboy

Dat is alleszins hoe we te weten kwamen dat The Weeknd afscheid heeft genomen van z’n vogelverschrikkerkapsel: hij postte vier foto’s van het album op Instagram – z’n allereerste Instagramposts ooit, trouwens. Het album zal ‘Starboy’ heten en komt eind november uit.

i come alive in the fall time

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

The Weeknd teasde z’n fans bovendien met een heel klein stukje uit de single ‘Starboy’, samen met Daft Punk. Het lied heeft alleszins een leuke beat, maar veel meer kunnen we niet horen. Al twijfelen we er geen moment aan dat dit album een knaller wordt. Wishlisted!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.