Home Celebs Celeb News WOW: Liam Payne kraakt Zayn, Harry Styles én One Direction af

WOW: Liam Payne kraakt Zayn, Harry Styles én One Direction af

Liam Payne
Foto: Reporters
Liam Payne werd net voor de tweede keer papa, want hij dropte z’n allereerste solosingle ‘Strip That Down’. Maar 1D-fans lijken te vallen over een paar zinnen in het lied over Liams tijd bij One Direction. En in enkele interviews was de zanger allesbehalve vriendelijk over z’n (ex)-collega’s Zayn en Harry. What’s wrong, Liam?

‘Nu ben ik vrij’

‘Strip That Down’, de eerste single van Liam, is iets helemaal anders dan de popmuziek die One Direction maakte. Liam gaat meer voor R&B, en vroeg dan ook een rapper, Quavo, om mee te werken aan het lied. Op de beats is niets aan te merken, maar het is de tekst die in het verkeerde keelgat schoot bij sommige fans.

Liam zingt op een bepaald moment dit: ‘Je weet dat ik in 1D zat, maar nu ben ik vrij. Mensen willen mij maar voor één ding, maar dat ben ik niet.’ Luister zelf even.

Volgens de Directioners doet Liam alsof 1D een soort gevangenis was, waaruit hij nu ontsnapt is. En dat vinden ze niet oké. Iedereen weet dat Zayn negatief praat over de groep – en dat hem dat niet in dank wordt afgenomen – maar Liam was altijd positief en dankbaar gebleven. Bovendien zijn fans bang dat de zanger daarmee wil zeggen dat zijn One Direction-periode definitief voorbij is, en dat er dus geen comeback komt. Zou het?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Harry en Zayn

Maar ook in interviews neemt Liam geen blad voor de mond. Wanneer hem gevraagd werd wat hij van Harry’s eerste single ‘Sign of the Times’ – een schijf, als je ‘t ons vraagt – vindt, antwoordt hij: ‘Ik heb Harry’s lied gehoord en ik zal eerlijk zijn: het is niet mijn soort muziek. Het is niet iets waar ik naar zou luisteren. Maar ik denk dat hij heel goed heeft kunnen doen wat hij wilde doen. Ik denk dat dat de beste manier is om het te zeggen.’ Oké Liam, eerlijk duurt het langst. Maar je had echt gewoon kunnen doen alsof je ‘t een zalig lied vindt. That’s what friends are for, toch?

Harry’s muziek is niet iets waar ik naar zou luisteren.

Dat de vier overblijvende boys van 1D geen vrienden meer zijn met Zayn, weten we al lang. Dus over hem houdt Liam zich al helemáál niet in. Wanneer hem gevraagd wordt over een mogelijke reünie met alle 1D’ers, zegt Payne: ‘Het ziet er niet naar uit dat hij (Zayn) dat wil. Hij voelt zich gekwetst en beledigd op een manier die ik niet echt snap.’ En hij gaat nog verder: ‘De manier waarop Zayn erover praat is voor mij heel triest, want One Direction was een geweldige, geweldige tijd in ons leven. Het was zoals de universiteit, maar dan op steroïden. Het was madness. Het was zo leuk. Ik snap niet hoe je uit die ervaring kan komen en de dingen zegt die hij soms zegt. Dat houdt echt geen steek voor mij.’ Kunnen we hieruit dan afleiden dat Liam met dat ene zinnetje in z’n single dus niet bedoelt wat fans denken dat hij bedoelt en dat hij One Direction wel nog altijd als iets positiefs ziet? Daar lijkt het toch op. Fjoew!

@theststyle

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.