Home Celebs Celeb News Wow: Selena Gomez cancelt optreden in Sportpaleis door depressie

Wow: Selena Gomez cancelt optreden in Sportpaleis door depressie

Selena Gomez
Foto: Reporters

Selena Gomez is niet alleen een zalige zangeres, ze is ook een sterke madam. Dat toont ze door toe te geven aan haar fans dat ze even tijd nodig heeft voor zichzelf en ze daarom de rest van haar Revival World Tour zal moeten afzeggen. En ja, dat betekent helaas ook dat ze niet naar het Sportpaleis zal kunnen komen.

Lupus

Selena is niet gewoon moe van al het dansen, zingen en reizen. De ‘Good For You’-zangeres voelt de fysieke en mentale gevolgen van de chronische auto-immuunziekte lupus. Vorig jaar maakte ze in een interview met Billboard Magazine bekend dat ze aan die zware ziekte lijdt en dat ze daarvoor zelfs chemotherapie moest ondergaan. Dat allemaal terwijl de roddelboekjes schreven dat ze in behandeling was voor een of andere verslaving. Arme Sel.

Fysieke en mentale gezondheid

In een statement dat gisteren de wereld in werd gestuurd, zegt Selena aan zichzelf te willen werken om haar beste zelf te zijn. ‘Ik heb ontdekt dat lupus gepaard kan gaan met angst, paniekaanvallen en depressie‘, verklaart de zangeres doodeerlijk aan haar fans. ‘Ik wil me focussen op m’n gezondheid en geluk en heb daarom besloten om wat tijd voor mezelf te nemen.’

Sel hoopt bovendien anderen die met dezelfde struggles te maken krijgen, te inspireren door het goede voorbeeld te geven. ‘Ik weet dat ik niet alleen ben als ik dit deel, ik hoop dat anderen zich aangemoedigd zullen voelen om hun problemen ook aan te pakken.’ You go, Selena. Als we nog geen Selenators waren, dan zijn we het nu zeker.

Geweldige fans

Hoe lang Selena uit de spotlights zal verdwijnen, is nog niet geweten. Het is wel zeker dat heel wat Selenators met ticketjes voor de ‘Revival World Tour’ de show waar ze zo lang naar hebben uitgekeken, zullen missen. Selena kwam normaal op 1 november naar het Sportpaleis in Antwerpen, maar ook dat concert gaat dus niet door. Fans met een ticket kunnen hun geld natuurlijk terugbetaald krijgen. Ze moeten daarvoor vóór 1 november 2016 contact opnemen met hun verkooppunt.

Maar ondanks de enorme teleurstelling, is Selena’s fandom niet boos. Ze sturen massaal veel love naar hun idool op Twitter. Heel cute!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.