Home Celebs Celeb News OMG: Selena Gomez ontvolgt bijna 300 mensen op Instagram

OMG: Selena Gomez ontvolgt bijna 300 mensen op Instagram

Bij de ongelukkigen: Demi Lovato én de '13 Reasons Why'-cast.

Selena Gomez
Foto: Instagram @selenagomez

Alles zou super gaan tussen Selena Gomez en Justin Bieber, maar er is duidelijk iets aan de hand met de ‘Wolves’-zangeres. Nadat ze haar mama ontvolgde op Instagram, deed ze nu hetzelfde met bijna 300 andere mensen, onder wie Demi Lovato én de ‘13 Reasons Why‘-cast. Huh?!

We vragen ons al een tijdje af wat er toch aan de hand is met Selena Gomez. Na haar breuk met The Weeknd en haar reünie met Justin Bieber zijn er al enkele incidenten geweest waardoor fans zich zorgen maken om de zangeres.

Nieuwe profielfoto

Nu doen haar recente Instagramactiviteiten ook heel wat stof opwaaien. Selly veranderde namelijk haar profielfoto naar eentje van haar mama in haar jonge jaren en ze herschreef haar bio.

Demi Lovato en ’13 Reasons Why’-cast

Daarnaast ontvolgde ze ook bijna 300 mensen. Vooral wie ze unfollowed heeft, doet de wenkbrauwen fronsen. Onder de ongelukkigen zijn namelijk Demi Lovato, Camila Cabello én de ‘13 Reasons Why‘-cast… Taylor SwiftAmy Schumer, Francia Raisa en 34 anderen volgt ze wel nog.

Selena beheert haar eigen Instagramaccount niet, dus het is goed mogelijk dat dit geen persoonlijke keuze was, maar eerder een strategische. Only time will tell!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.