Home Celebs Celeb News WOW: topmodel Lucky Blue Smith (18) wordt papa

WOW: topmodel Lucky Blue Smith (18) wordt papa

Lucky Blue Smith
Foto: Belga Image
Het geluk van Lucky Blue Smith kan niet op! De 18-jarige knapperd is een rijzende ster in de modellenwereld, sloeg afgelopen zomer de knappe Stormi Bree (26) aan de haak en nu maakt hij bekend dat hij binnenkort vader wordt. Wow! 

Voor wie Lucky Blue niet kent: het platinablonde model werd op 10-jarige leeftijd door een modellenscout ontdekt in zijn thuisstad Utah. Toen hij 12 was, verhuisde hij met het hele gezin – Lucky, zijn ouders en 3 oudere zussen – naar Los Angeles waar hij thuis les kreeg terwijl hij aan z’n modellencarrière timmerde.

Headed to Florence today?

A post shared by LUCKY BLUE SMITH (@luckybsmith) on

Geluk in het spel én in de liefde

Vandaag is de mormoonse Lucky 18 en hotter dan ooit. Hij liep reeds shows voor Balmain, Marc Jacobs en Versace, sierde de cover van magazines als Vogue, Elle en Marie Claire en figureerde in campagnes voor Tom Ford, Calvin Klein en H&M.

Smith heeft niet alleen geluk in het spel, maar ook in de liefde. Sinds vorige zomer vormt hij een koppel met het Amerikaanse model Stormi Bree Henley(26). Ondanks het feit dat Stormi zo’n 8 jaar ouder is, is het koppel dolverliefd.

A post shared by LUCKY BLUE SMITH (@luckybsmith) on

‘Stormi en ik krijgen een baby!’

Het ultieme bewijs? Ze verwachten een kindje! Lucky maakte het nieuws zelf bekend via zijn Instagrampagina. ‘Ik heb geweldig en verrassend nieuws: Stormi en ik krijgen een baby! Het is gek om te zien hoe gezegend mijn leven is. Ik ben zo gelukkig!‘, schreef hij gisteren bij onderstaande foto van hem met Stormi.

De reacties van zijn fans op Lucky’s post zijn gemengd. Sommigen zijn erg blij voor hem, anderen zeggen ‘in shock’ te zijn. Niet alleen omwille van het feit dat het topmodel nog maar 18 is, maar ook omdat hij en Stormi nog geen jaar samen zijn.

Al is één ding zeker: met zo’n goede genen kan Lucky en Stormi’s baby niet anders dan bloedmooi worden. Gefeliciteerd!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.