Home Celebs Celeb News WTF: deze beroemde ontwerper noemt Selena Gomez lelijk

WTF: deze beroemde ontwerper noemt Selena Gomez lelijk

Heeft hij haar al eens goed bekeken?

Selena Gomez
Foto: Instagram @selenagomez

Selena Gomez heeft al heel wat te verduren gekregen het afgelopen jaar, waaronder haar niertransplantatie. Alsof zo’n zware operatie nog niet genoeg was, vond een beroemde kledingontwerper het nodig om de zangeres af te breken op sociale media. Heel onbeschoft!

Na haar niertransplantatie, ruzie met haar moeder, breuk met The Weeknd én zoveelste breuk met Justin Bieber kan je wel zeggen dat Selena Gomez in bijna één jaar heel veel heeft doorstaan. Nu vond de bekende ontwerper Stefano Gabbana van Dolce & Gabbana het ook nog eens nodig om de zangeres persoonlijk de grond in te boren. Op Instagram reageerde hij namelijk onder een foto van Sel ‘Ze is zo lelijk!’.

Woedende fans

Zelfs als dat zijn mening is, is het niet nodig om dat op sociale media te gooien en zeker niet op die manier. En daarbij, heeft hij haar al eens goed bekeken? Queen! Natuurlijk zijn Selena’s fans woedend, vooral omdat ze al met verschillende kledingstukken van D&G is verschenen. Hun ongenoegen lieten ze ook blijken op Twitter.

Andere celebs

Volgens Pop Crave is het ook niet de eerste celeb die Stefano Gabbana aanvalt op sociale media. Vorig jaar ging hij al met Miley Cyrus in de clinch, nadat ze haar probleem met het beleid van D&G had geuit. Daarnaast heeft hij ook al een gemene opmerking over Kate Moss gemaakt. Hij deed ook al controversiële uitspraken over in-vitrofertilisatie en homoseksuele ouders.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.