Home Celebs 9 redenen waarom je eigenlijk écht niet met je celeb crush wil...

9 redenen waarom je eigenlijk écht niet met je celeb crush wil daten

4. Je relatie wordt onder de loep genomen

celeb crush
© Getty

Je weet het zeker: je hebt niet zomaar een crush op die ene bekende jongen. Nee, jullie zijn voor elkaar gemáákt. Hij is knap, grappig, aantrekkelijk en boven alles heel lief. Of dat denk je toch. Helaas, als je droom ooit werkelijkheid wordt en je iets begint met een Bekende Vlaming of een internationale celeb moet je met heel veel nadelen rekening houden.

1. Je bent niet de enige die met hem willen daten

Honderden, misschien wel duizenden meisjes willen jouw celebrity boyfriend daten. Ze dromen over hem, hebben zijn foto als achtergrond op hun telefoon en bedenken al hoe hun bruiloft met jouw vriend eruit zal zien.

2. Jaloerse fans

Helaas, maar het is niet anders: je krijgt dagelijks reacties van meisjes die jaloers zijn en vinden dat je hem niet mag opeisen. Daar moet je je natuurlijk niets van aantrekken, maar pijnlijk is het wel.

3. Onzekerheden zullen opspelen

Laten we eerlijk zijn: jij bent geweldig als persoon, maar je weet dat je vriend kan daten wie hij wil. Het is belangrijk te onthouden dat hij ook een gewoon mens is. Als hij echt van je houdt, zal hij niet zomaar bij je weggaan.

4. Je relatie wordt onder de loep genomen

Het hoeft er maar uit te zien alsof jullie ruzie hebben – ook al is dat misschien niet zo – en de roddelbladen hebben er wel wat over te zeggen. Nu, hier in België valt dat gelukkig nog wel mee, maar er zijn ook de sociale media. Mensen oordelen constant, of het nu over jullie nieuwe foto samen of zijn laatste tweet gaat.

5. Valse geruchten

Misschien vragen je vrienden opeens of het waar is dat het gedaan is met je vriendje. Vanwaar ze daarmee komen? Het internet of  ‘de boekjes’. Soms zullen mensen dingen schrijven over jullie, of over jou/je vriend alleen, zonder dat het waar is. Dat kan heel onschuldig zijn, maar ook gemene dingen zoals dat hij je bedriegt bijvoorbeeld.

6. Je weet niet meer wie je kan vertrouwen

Als je een beroemdheid datet, zullen er ongetwijfeld mensen zijn die je er constant naar vragen. Misschien proberen ze wel via jou bij andere bekende koppen te geraken of doen alsof ze vrienden met je zijn omdat je een bekende vriend hebt.

7. Er zijn dagen dat je hem niet kan spreken

Bekende mensen hebben een heel drukke agenda. Je kan dus niet verwachten dat hij altijd voor je deur staat of aan de telefoon hangt wanneer je ‘m nodig hebt. Dat kan allemaal heel vervelend worden.

8. Het kan zijn dat hij iemand anders kust voor een tv-programma, film of videoclip

En waarschijnlijk meerdere keren als het niet goed genoeg was voor de regisseur. Tja, het is natuurlijk een nietszeggende tv-kus, maar pijn doet het stiekem toch wel.

9. Iedereen wil met hem op de foto

Even romantisch en alleen met z’n tweetjes? Dat zit er dan helaas niet altijd in. Als je met een bekende persoon datet, wordt je constant lastiggevallen voor een selfie of een groepsfoto…die jij dan waarschijnlijk moet maken. Ai!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.