Home Celebs Celeb News Yara Shahidi beantwoordt 73 vragen: ‘Het moeilijkste aan volwassen worden is dat...

Yara Shahidi beantwoordt 73 vragen: ‘Het moeilijkste aan volwassen worden is dat je het de hele tijd moet doen’

De 'Grown-ish'-actrice is niet enkel een stijlicoon, maar ook nog eens een superinteressant persoon!

yara shahidi
© Getty

Niet enkel Zoey Johnson uit ‘Grown-ish’ is een stijlicoon. Ook Yara Shahidi, de actrice die deze rol vertolkt, heeft een stijl om u tegen te zeggen. Daarnaast heeft ze duidelijk ook een persoonlijkheid en interesses waar we allemaal iets van kunnen leren. Vogue ging langs bij het creatieve talent en stelde haar 73 vragen.

Het format ‘73 Questions With‘ van Vogue is een leuke en toegankelijke manier om meer over je favoriete celebs te weten te komen. Het Amerikaanse magazine vuurde al vragen af op celebs zoals Zendaya, Selena Gomez, Kendall Jenner, Taylor Swift, Gigi Hadid en tal van anderen! Dit keer ging Vogue langs bij niemand minder dan ‘Grown-ish’-actrice Yara Shahidi in Los Angeles.

Adulting

Ze vertelt over haar dagelijkse rituelen zoals theedrinken, luisteren naar podcasts, elke avond schrijven en de hele dag door muziek luisteren. In februari wordt Yara 21 jaar, een verjaardag die ze trouwens gewoon lekker thuis met haar familie gaat vieren, en ook zij weet dat het volwassen leven niet altijd simpel is: ‘Adulting is de hele tijd’. Maar volwassen worden is ook leuk: ‘Ik kan me blijven toeleggen op mijn passies en verlangens‘.

We ontdekken in het interview ook dat ze lactose-intolerant en allergisch aan ananas is, dus geen Pizza Hawaï voor haar! Wat we niet ontdekken is wat we van het volgende seizoen van ‘Grown-ish‘ mogen verwachten: ‘Ik ben niet de zwakste schakel. Ik kan niet de zwakste schakel zijn. Het enige wat we weten is dat Zoey van school is gegaan.’ Ze vertelde ook wat haar favoriete Zoey-outfit is: ‘Dat is moeilijk te zeggen, want Michelle Cole doet het zo goed. Maar meest recent onze hulde aan Aaliyah op Zoey’s 21ste verjaardagsfeestje.’

Benieuwd wat ze nog allemaal te vertellen heeft over zichzelf en haar leven? Je ziet het hieronder!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.