Home Celebs Celeb News YASSS: Tinne Oltmans en Thomas Van Goethem spelen hoofdrollen in musical ‘Doornroosje’

YASSS: Tinne Oltmans en Thomas Van Goethem spelen hoofdrollen in musical ‘Doornroosje’

Foto's: Belga
Disneyfilms die in een musical gegoten worden zijn op dit moment héél populair. Na ‘Beauty and the Beast’ met Josje vorig jaar en ‘De Kleine Zeemeermin’ die er dit najaar aankomt, werd er net nog een nieuwe sprookjesmusical aangekondigd. In 2018 kan je naar ‘Doornroosje’ gaan kijken en de hoofdrollen zijn voor Ketnet-toppers Tinne Oltmans en Thomas Van Goethem!

Prins Thomas en prinses Tinne

Het nieuwtje werd donderdag bekendgemaakt met een video waarin Thomas Van Goethem, die je kent van de Ketnetband en misschien als Jonas Kronkel in ‘Booh!’, zijn Doornroosje wakker kust. Dat is Tinne Oltmans, de Ghost Rocker die ook al de stem van Belle in de Vlaamse versie van de film ‘Beauty and the Beast’ inzong. Dat zij je als Doornroosje kippenvel zal bezorgen met haar gezang, staat dus al vast. Thomas heeft al veel ervaring met musical en speelde 14 (!) jaar geleden als jonge gast zelfs al eens mee in de musical ‘Doornroosje’, die toen door Studio 100 werd gemaakt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is wel nog even wachten voor we Thomas en Tinne aan het werk kunnen zien. De musical loopt vanaf 14 februari – romantisch! – van volgend jaar in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Tickets kosten tussen 23,50 en 43,50 euro en kan je nu al bestellen op www.deepbridge.be.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.