Home Celebs Celeb News YAY: Liam Payne ziet een reünie van One Direction wel zitten

YAY: Liam Payne ziet een reünie van One Direction wel zitten

Onze dag kan niet meer stuk!

One Direction
© Photo News

Doe maar een vreugdedansjes of twee, want Liam Payne ziet een reünie met de leden van One Direction helemaal zitten. Dat vertelde de zanger tijdens een interview met BuzzFeed. Liefste Liam, maak daar maar snel werk van!

Er zijn twee redenen waarom het interview van BuzzFeed met Liam Payne meteen opvalt. De eerste reden: Liam poseerde met twee schattige hondjes en een stralende glimlach. Yep, ons hart maakte een sprongetje. Reden twee: tijdens de leuke babbel vertelde de zanger dat hij een reünie met One Direction zeker ziet zitten. Hoerie, hoera!

Nieuwe muziek?

‘Ik denk dat we sowieso ooit nog eens samen zullen komen. Dat moet gewoon. Ik wil nog eens muziek schrijven met de boys’, vertelde hij aan BuzzFeed. En dat is nog lang niet alles, want de zanger zou ook graag in de studio willen kruipen met niemand minder dan zijn ex-collega Zayn Malik. ‘Ik wil graag samenwerken met Zayn omdat we allebei van hetzelfde soort muziekgenre houden.’ Wij kijken alvast uit naar deze mogelijke reünie én verrassende samenwerking.

Oh ja, en dit is het koddige kiekje waarover we het hadden. Schattig, toch?!

Woof Woof 🐶🐶

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.