Home Celebs YAY: ‘Pretty Little Liars’ dropt twee nieuwe teasers voor het laatste seizoen

YAY: ‘Pretty Little Liars’ dropt twee nieuwe teasers voor het laatste seizoen

Pretty Little Liars
Foto: Pinterest
The end is near… Het allerlaatste seizoen van ‘Pretty Little Liars’ is binnenkort te zien op tv. Op 18 april beginnen de tien laatste afleveringen van ‘PLL’ en we kregen zojuist twee nieuwe teasers te zien!

De makers van ‘Pretty Little Liars’ hebben al bekendgemaakt dat ál onze vragen beantwoord zullen worden in de laatste afleveringen van de serie. Ook zal de identiteit van A ein-de-lijk ontrafeld worden. Het laatste deel van de serie begint ondertussen over een dikke maand. Hoog tijd om de fans nog wat extra te laten uitkijken nar het laatste ‘PLL’-seizoen, dus… met twee nieuwe trailers bijvoorbeeld. OMG!

Vriendschap

In de eerste trailer zie je de vriendschap tussen de hoofdrolspeelsters door de jaren heen. Wanneer de trailer begint, hoor je Alisons bekende quote: ‘Friends share secrets. That’s what keeps us close.‘ Aan het eind van de trailer hoor je de stem van Spencer: ‘How lucky am I to have something that makes saying goodbye so hard?’

Wij zouden zonder twijfel bevriend willen zijn met de Pretty Little Liars. Al doet de tweede teaser ons daar wel twee keer over nadenken… Brr!

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.