Home Celebs Celeb News Yentl Keuppens van ‘Pink Ambition’ brengt een kledingcollectie uit

Yentl Keuppens van ‘Pink Ambition’ brengt een kledingcollectie uit

Pink Ambition
Foto: justyentl.com
Dat de meisjes van ‘Pink Ambition’ van mode houden, weten we al langer dan vandaag. Na Freya met Tutu Chic, Jill met Kill Jill en An-Katrien met haar webshop Teacups & Dresses, komt ook Yentl met een eigen kledinglijn. De collectie Little Fortune ligt in oktober in alle ZEB-winkels.

In de nieuwste aflevering van ‘Pink Ambition’ zagen we een trotse Yentl die  op het hoofdkantoor van ZEB enkele stukken voor haar collectie kwam bekijken. De blogster bevestigde het nieuws van haar nieuwe project deze ochtend nog eens met een foto op Instagram.

https://www.instagram.com/p/BKXNLQQjr75/?taken-by=yentlkeuppens

Little Fortune, zoals de collectie zal heten, zal heel Yentl zijn. Wie haar blog of Instagrampagina volgt, weet wat dat wil zeggen: veel glitter, nepbont en extravagante stukken. Iets anders dan de super girly kledinglijnen van de andere ‘Pink Ambition’-dames dus, maar even hip en stijlvol. Vanaf midden oktober zou je je een stuk van Yentls samenwerking met ZEB kunnen aanschaffen in alle winkels van de populaire keten. Wij hopen alvast dat er iets zoals deze jas tussenzit ?.

https://www.instagram.com/p/BJwqgy3DAiI/?taken-by=yentlkeuppens

Lees ook:

Jill uit ‘Pink Ambition’ start eigen kledinglabel

Regi krijgt rolletje in film van ‘D5R’

Er zijn waren wat bekende koppen te spotten op Pukkelpop

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.