Home Celebs Celeb News YES: Zayn Malik werkt al aan een tweede album

YES: Zayn Malik werkt al aan een tweede album

Zayn Malik
Foto: Belga Image
Na de release van het duetI Don’t Wanna Live Forever‘ van Zayn Malik en Taylor Swift, kunnen wij niet wachten op nog meer liedjes van het duo – zowel samen  als apart! En blijkbaar is de ‘Pillow Talk’-zanger al bezig met zijn solocarrière uit te breiden. In een gesprek met het radiostation SiriusXM zei Zayn dat zijn tweede album er véél sneller zal zijn dan we verwachten. Yesss!

Momenteel is Britse zanger Zayn Malik in de studio volop aan het werk met zijn tweede opname. Hij focust zich nu dus volledig op de toekomstplannen voor zijn muziekcarrière. Hij onthulde nog niet al te veel details, maar teasde ons wel al met een vaag antwoord toen het radiostation hem vroeg wat voor muziek zijn fans binnenkort kunnen verwachten: ‘Er staan heel wat crazy dingen op het album. Ik wil nog niet te veel prijsgeven, maar verwacht je alleszins aan exciting stuff.’ Hopelijk weten we snel wat we kunnen verwachten! We can’t wait!

Muziekvideo

Vorige week kregen we een sneak peek te horen van het duet tussen Zayn Malik en Taylor Swift. En dat klonk natuurlijk a-ma-zing. Het duo verbaasde iedereen met hun samenwerking en nu gaan ze nog een stap verder. Zayn onthulde namelijk in een interview dat hij en Taylor misschien meespelen in de muziekvideo voor hun nieuwste songI Don’t Wanna Live Forever‘. De Bradford bad boy hoopt alleszins dat Taylor erin meespeelt: hij zou het nogal vreemd vinden als het iemand anders was. Daar geven we hem uiteraard gelijk in! Wat is een duet nu tussen Zayn en Taylor, zonder het duo in de official music video?

Op een officiële muziekvideo is het dus nog eventjes wachten. We kunnen wél eindelijk de volledige versie in een lyric video beluisteren op YouTube! YAYYY!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

2017 belooft alleszins al véél goeds. We kijken er al naar uit!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.