Home Celebs Celeb News YESSS: maker van ‘Pretty Little Liars’ werkt aan nieuwe serie met Bella...

YESSS: maker van ‘Pretty Little Liars’ werkt aan nieuwe serie met Bella Thorne

Bella Thorne
Aandacht, PLL-lovers! Marlene King, de heldin achter ieders favoriete serie, is een nieuwe serie aan het opnemen die wij nú al willen zien. Vooral omdat Bella Thorne de hoofdrol speelt én ze bijgestaan wordt door twee heel knappe kerels.

Famous In Love

De serie is gebaseerd op het boek ‘Famous In Love’ van Rebecca Serle en zal dezelfde titel krijgen. Het verhaal gaat over een meisje, Paige Townsen, dat plots beroemd wordt dankzij een rol in een Hollywoodfilm. Ze moet leren omgaan met de fame én met de chemie die ze voelt met haar twee tegenspelers,  Jordan en Rainer. Je hoort het al: we zitten met een love triangle. Dramaaa. Daarnaast ontdekt Paige gaandeweg de waarheid over een popster die op mysterieuze wijze verdween. Liefdesdrama en creepy gebeurtenissen: zijn dat ook niet de twee hoofdingrediënten van ‘Pretty Little Liars’?

De opnamens van de serie zijn nu al een tijdje aan de gang, maar de serie zou pas in 2017 op de Amerikaanse zender Freeform te zien zijn. Op Twitter kregen we wel al een teaser te zien. Wij zijn nu al hooked. 2017, waar blijf je?

Als je aandachtig hebt gekeken, spotte je naast Bella misschien nog een ander bekend gezicht in de video. Jordan, één van de twee jongens in de love triangle, wordt gespeeld door Keith Powers, die je kent als Theo in de MTV-serie ‘Faking It’. Nog een reden om te kijken, dus.

Our gorgeous stars. 🌟 #FamousInLove BTS photo via @rebecca_serle.

A post shared by Famous In Love (@famousinlovetv) on

In afwachting van de eerste aflevering kan je ‘Famous In Love’ al volgen op Instagram en Twitter. Kwestie van nog meer excited te worden door alle teaserbeelden die op het net gesmeten worden. En om af en toe weg te dromen bij een mooi plaatje van Keith Powers of Carter Jenkins – de acteur die Rainer speelt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.