Home Celebs Celeb News ZIEN: Zac Efron showt zijn indrukwekkend sixpack bij Ellen DeGeneres

ZIEN: Zac Efron showt zijn indrukwekkend sixpack bij Ellen DeGeneres

Zac benadrukt dat zijn fans geen voorbeeld moeten nemen aan zijn lichaam.

© Getty

Zac Efron ging deze week bij Ellen DeGeneres langs om zijn gloednieuw wassen beeld voor het eerst te bewonderen. Tijdens de show kon Zac, Troy Bolton voor de vrienden, het niet laten om zijn sixpack met dat van het beeld te vergelijken. Wij weten wel welke van de twee we zouden kiezen!

Omdat het vorige wassen beeld van Zac verouderd was, kreeg de acteur een nieuw exemplaar. Hij had het beeld nog niet eerder kunnen bewonderen, dus vond de 61-jarige presentatrice Ellen er niets beter op dan het beeld gewoon naar de studio te transporteren.

Om te verifiëren of het beeld wel realistisch genoeg was, zwierde Zac zonder aarzelen zijn T-shirt omhoog. En wij kunnen het bevestigen: wat betreft de buikspieren, kunnen zowel het beeld als Zac zelf ons helemaal bekoren.

Wees gewoon jezelf

Zac benadrukt wel dat zijn fans geen voorbeeld moeten nemen aan zijn lichaam. In 2017 moest hij voor zijn rol in de nieuwe ‘Baywatch’-film ontelbare uren in de fitness doorbrengen. ‘Ik moest groot en gespierd zijn voor de rol, maar ik wil niet dat mensen denken dat ze er zo moeten uitzien. Wees gewoon jezelf‘, aldus de acteur.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’

Kan je maar geen genoeg krijgen van Zac (en zijn goddelijke lichaam)? Vanaf morgen verschijnt de film ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile‘ op Netflix. Daarin vertolkt Zac de rol van seriemoordenaar Ted Bundy.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.