Home Celebs Celeb News Zayn Malik en Gigi Hadid hebben de volgende stap in hun relatie...

Zayn Malik en Gigi Hadid hebben de volgende stap in hun relatie gezet!

Gigi Hadid
In juni gingen ze nog een tijdje uit elkaar, maar nu is het terug dikke liefde tussen Gigi Hadid en Zayn Malik. Zo’n dikke liefde zelfs dat het topmodel in het luxueuze appartement van haar knappe lief is ingetrokken!

De 21-jarige Gigi zou haar appartement in New York officieel ingewisseld hebben voor de fancy flat in L.A. van Zayn. De ‘Pillowtalk’-zanger is ondertussen volop meubeltjes en schilderijen aan het kopen om van zijn stulpje meer een plekje voor hun tweetjes te maken. Het knappe topmodel is wel van plan haar appartement in New York te houden zodat ze daar samen kunnen verblijven als ze in The Big Apple zijn.

Gigi’s appartement in New York (Foto: Douglas Elliman Real Estate)

De stap om te gaan samenwonen komt er nadat Gigi en Zayn besloten nooit meer dan 10 dagen zonder elkaar door te brengen. Dat zou het beste zijn voor hun relatie. Na een moeilijk periode met veel ruzie, zou het volgens insiders nu beter dan ooit gaan tussen de twee. Onlangs zei Zayn in een interview over Gigi: ‘Ze is super intelligent, ik denk dat het daarom zo goed werkt. En we hebben een gelijkaardige job, dus we begrijpen elkaar daarin.’

Meer Gigi:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.