Home Celebs Celeb News OMG: Zayn Malik en Taylor Swift brengen samen een soundtrack uit

OMG: Zayn Malik en Taylor Swift brengen samen een soundtrack uit

Zayn Malik en Taylor Swift
Foto: Instagram @taylorswift
Wowww, dit hadden we niet zien aankomen! Zayn Malik en Taylor Swift releasten zonet hun eerste duet en het klinkt fan-tas-tisch. De twee doken samen in de studio om de soundtrackI Don’t Wanna Live Forever‘ voor de nieuwe film ‘Fifty Shades Darker‘ op te nemen. Voorlopig is de volledige song enkel te beluisteren op Apple Music.

Amerikaanse zangeres Taylor Swift en Britse zanger Zayn Malik hadden al één ding gemeen met elkaar en dat was girlfriend en squad member Gigi Hadid. Nu bundelden Zayn en Taylor samen hun krachten voor de soundtrack van ‘Fifty Shades Darker’. En zeg nu zelf, hoe kunnen die twee samen nu niet amazing klinken?

#idontwannaliveforever

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

De Amerikaanse zangeres liet zonet een voorproefje horen van haar duet met Zayn.

#fiftyshadesdarker #idontwannaliveforever

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Apple Music

Je kan het volledige liedje voorlopig enkel beluisteren als je Apple Music hebt. De soundtrack staat nu al op nummer 1 in de charts van Apple!

Well that escalated quickly. @jackantonoff @zayn @sam_dew

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

We weten nu al dat we het lied op repeat zullen zetten zodra de volledige versie uit is. Het blijft in ons hoofd hangen en we hebben meteen zin om mee te zingen. We love it!

Film is enkel voor 16-plussers

Opgelet: ‘Fifty Shades Darker’ is net zoals vorig jaar enkel voor jongeren die 16+ zijn. De film bevat expliciete seksuele beelden en taal. Als je jonger bent dan zestien jaar moet je dus met je ouders naar de film kijken en dat raden we niet echt aan. Het kan nogal awkward worden ;-).

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.