Home Celebs Celeb News Fans denken dat Zayn Maliks nieuwe liedje ‘Fingers’ over Harry Styles gaat

Fans denken dat Zayn Maliks nieuwe liedje ‘Fingers’ over Harry Styles gaat

Volgens Zarry-fans zou het bewijzen dat ze echt romantisch met elkaar te maken hadden.

Zayn Malik
Isopix

Zayn Malik lanceerde zopas ‘Fingers‘, en hij heeft daarmee een gerucht gestart. Volgens fans zou zijn nieuw lied over ex-bandlid Harry Styles gaan! De lyrics vertellen namelijk over een oude geliefde…

Fans hopen al jaren dat Zayn Malik en Harry Styles in hun One Direction-dagen meer dan alleen collega’s en vrienden waren. Toch werd er altijd gespeculeerd dat er meer tussen Harry en die andere 1D’er, Louis Tomlinson, aan de hand was, tot Louis vorig jaar in een interview die roddels stillegde.

‘Fingers’

Nu heeft Zayn het lied ‘Fingers‘ uitgebracht en dat zou bewijzen dat hij degene was die met Harry romantisch te maken had. Zo zingt hij ‘Ik meende niet wat ik zei/Nee, ik speelde niet, gewoon in de war’. Fans zijn er rotsvast van overtuigd dat het over Harry gaat en laten dat ook klaar en duidelijk weten op Twitter.

Gigi Hadid

Toch klinkt het iets logischer dat het lied over Zayns huidige vriendin Gigi Hadid zou gaan. In ‘Fingers’ zingt Zayn namelijk over een geliefde die hij moet missen. Het koppel is sinds november 2015 samen, maar ging in maart 2018 voor anderhalve maand uit elkaar. Het kan dus goed zijn dat de zanger over de breuk en het gemis schreef in die korte periode?

Wat denk jij? Gaat het over Harry of Gigi?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.