Home Celebs Celeb News AUW: ‘Zayn Malik vroeg girlfriend Gigi Hadid ten huwelijk, maar ze weigerde’

AUW: ‘Zayn Malik vroeg girlfriend Gigi Hadid ten huwelijk, maar ze weigerde’

Foto: Belga
Volgens geruchten heeft Zayn Malik (23) zijn vriendin en Victoria’s Secret-model Gigi Hadid (21) ten huwelijk gevraagd, maar ze weigerde! Auwch. Zayn en Gigi zijn nog maar een jaar aan het daten, maar dat hield de Britse zanger niet tegen.

Een jaar geleden brak Zayn Malik zijn twee jaar durende verloving met Little Mix-zangeres Perrie Edwards af. Kort daarna begon hij een relatie met Gigi Hadid en hij heeft haar nu al een verlovingsring gegeven. Maar naar het schijnt zou het Victoria’s Secret-model hem afgewezen hebben. Héél veel meisjes zouden ja gezegd hebben op het aanzoek, maar Gigi dus niet!

De ware

Volgens een bron wil Gigi Hadid nog wachten voor ze zich officieel settelt, omdat ze nog maar 21 jaar is. Ze wil 100% procent zeker zijn dat Zayn the one is. Ze heeft haar moeder door twee scheidingen zien gaan en dat wil ze zelf niet meemaken. Het is te snel en ze is er gewoon nog niet klaar voor.

🌴🌴🌴

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

En wij geven haar ab-so-luut gelijk! Het nieuws werd nog niet bevestigd, maar als het zo is, hopen we dat Zayn de afwijzing goed opneemt!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.