Home Celebs Celeb Style & Beauty ZIEN: Zendaya verschijnt in een oogverblindende, uitdagende outfit op de Critics’ Choice...

ZIEN: Zendaya verschijnt in een oogverblindende, uitdagende outfit op de Critics’ Choice Awards

Kan iemand haar een award voor best geklede celeb geven, aub?

Zendaya
© Getty

De Critics’ Choice Awards vonden zondagavond plaats in Santa Monica. Daar kwamen onder andere ‘Once Upon a Time in Hollywood’ en ‘Fleabag’ als grote winnaars uit de bus. ‘Euphoria’ en Zendaya daarentegen mochten helaas geen enkel beeldje mee naar huis nemen. Maar als het op haar outfit aankomt, is de actrice toch dé winnaar van de avond. Kan iemand haar een award voor best geklede celeb geven, aub?

Zendaya verscheen op de rode loper van de Critics’ Choice Awards in een felroze top met matching rok van Tom Ford en koos voor een matching oogmake-up. Haar haren liet ze helemaal vlechten in kleine vlechtjes. Met die look is de ‘Euphoria‘-actrice voor ons de winnares van de avond als het op outfits aankomt.

1 / 2
Zendaya in Tom Ford
Zendaya in Tom Ford
Zendaya in Tom Ford
Zendaya in Tom Ford

Zendaya in Tom Ford
Zendaya in Tom Ford

Voor haar rol in ‘Euphoria’ mocht Zendaya jammer genoeg geen beeldje mee naar huis nemen. Ze kreeg wel een nominatie voor Beste Actrice in een Dramaserie. Ook de HBO-reeks zelf won geen prijs. Dat is al de tweede teleurstelling op korte tijd voor de makers en de acteurs die in de serie te zien zijn. Op de Golden Globes sleepte de serie zelfs geen enkele nominatie in de wacht. Dat zorgde voor heel wat backlash en onbegrip op sociale media.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.