Home Celebs Celeb News PREACH: Zendaya vertelt hoe je over je break-up geraakt

PREACH: Zendaya vertelt hoe je over je break-up geraakt

Zendaya
Foto: Instagram @zendaya
De Amerikaanse actrice, zangeres en danseres Zendaya is een voorbeeld voor alle jonge meiden ter wereld. En ook bij break-ups weet ze raad! Op haar app gaf ze tips over hoe je een gebroken hart overleeft. Zo zie je maar dat zelfs de sterkste vrouwen en grote sterren even kwetsbaar zijn als ons!

Zendaya gebruikt haar platform om haar stem te laten horen en zo jonge meisjes raad te geven. De Amerikaanse actrice probeert op die manier de jonge generatie te bereiken en belangrijke problemen te bespreken. Nu schreef de ‘Shake It Up‘-actrice iets waar veel meisjes die niet over hun break-up geraken hopelijk mee geholpen zullen zijn. Ze is echte badass!

Inspirerende boodschap

Foto: zendaya.com

De actrice schreef: ‘Jullie weten allemaal dat ik niet beschaamd ben om te vertellen dat ik door een slechte breuk ben gegaan vorig jaar. Ik ben er nu volledig over, maar het was helemaal niet gemakkelijk. Daarom vertel ik jullie nu hoe je erover geraakt. Ik dwong mezelf om veel meer plezier te hebben. Ik probeerde nieuwe dingen, zoals uitgaan en gewoon echt veel meer dingen. Een gezonde relatie betekent niet dat je constant bij die persoon moet zijn. Ik verwijderde oude sms’en, foto’s en gooide de kleren die ik nog had van hem weg. Je mag je niet vastklampen aan oude pleisters. Die moet je in de vuilbak gooien! Je moet je van alles wat met die persoon te maken heeft ontdoen. Het beste dat je kan doen is zijn nummer verwijderen. Als je dat niet kan, verander dan tenminste zijn naam in je gsm.’

Wowww, you go girl! Wat een fantastische boodschap die ze iedereen meegeeft. En ze heeft zo gelijk! Dus ladies, jullie hebben het gehoord van Zendaya herself. Move on!

Mystery man

Toch probeert Zendaya haar liefdesleven heel privé te houden.Vorig jaar deed het gerucht de ronde dat ze samen zou zijn met Odell Beckham Jr., maar die geruchten liet ze al snel weer verdwijnen door erop te reageren. Zou er nu toch meer aan de hand geweest zijn dan ze deed blijken? Niemand kan namelijk uitdokteren over welke jongen de boodschap eigenlijk gaat. Waarschijnlijk ging het bericht niet over Odell, want het duo werd eind november samen gespot in New York tijdens een Knicks-wedstrijd. Als hij echt haar hart gebroken zou hebben, zouden ze waarschijnlijk niet zo vaak samen gespot zijn de laatste tijd, toch? Maar over welke mystery man ging de boodschap dan wel?! Hopelijk komen we het snel te weten.

Foto: Belga Image

Hoe dan ook is ze er nu duidelijk over en wij kunnen niet gelukkiger zijn voor haar! Haar advies is duidelijk: het is moeilijk om je ex-vriendje los te laten, maar het is de beste keuze.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.