Home Celebs Celeb News ZIEN: deze grappige video van een T-shirtloze Cole Sprouse maakt je dag...

ZIEN: deze grappige video van een T-shirtloze Cole Sprouse maakt je dag helemaal goed

Toch kwam er ook negatieve commentaar op het filmpje...

Cole Sprouse
Foto: Shutterstock

Heb je een goede of een slechte dag? Hoe dan ook wordt die binnen enkele ogenblikken (nóg) beter. Wij zijn namelijk tijdens het scrollen op Instagram op een zalig filmpje van Cole Sprouse gebotst dat meteen ons hart sneller doet slaan. En natuurlijk delen we dat met plezier!

Cole Sprouse was onlangs in Mexico voor een fotoshoot met de Amerikaanse Vogue, waarvan we binnenkort waarschijnlijk héél wat knappe kiekjes te zien zullen krijgen. Ondertussen postte het fotoagentschap 2b Management al wat foto’s op zijn Instagrampagina. En dat is niet alles. Er verscheen namelijk ook een héél leuke video van de ‘Riverdale‘-acteur.

Sexy knipoog

In het filmpje is een T-shirtloze Cole Sprouse te zien die zijn dansmoves bovenhaalt en op het einde een sexy knipoog en brede glimlach eraan toevoegt. Ja, hallokes, Lili Reinhart is one lucky girl!

Negatieve commentaar

Al is er wel wat negatieve commentaar op het clipje gekomen. In de video is Cole Sprouse namelijk aan het roken en daar kunnen heel wat fans niet mee lachen. Velen van hen zijn teleurgesteld of kwaad op de acteur. Begrijpelijk natuurlijk, aangezien roken héél slecht is voor je gezondheid en dit niet bepaald een positief beeld geeft…

Toch concentreren wij ons liever op het positieve aspect van de video, die wij nog duizend keer opnieuw zullen bekijken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.