Home Celebs Celeb News ZIEN: fan vraagt aan Cole Sprouse en Lili Reinhart of ze daten

ZIEN: fan vraagt aan Cole Sprouse en Lili Reinhart of ze daten

Gaf Cole hun relatie zonet toe?

Cole Sprouse
Photo News

De ‘Riverdale‘-cast was dit weekend aanwezig op Paleyfest in de Verenigde Staten. Daar beantwoordden ze met z’n allen vragen van het publiekspanel. Een meisje had het lef om de ultieme vraag te stellen aan Cole Sprouse en Lili Reinhart: vormen ze een koppel? Daardoor werd het vragenuurtje meteen awkward…

Vormen Cole Sprouse en Lili Reinhart in het echte leven ook een koppel? Of is enkel Bughead the real deal? Het is een vraag die iedereen zich al sinds het begin van ‘Riverdale‘ stelt. Toch weigeren de celebs de geruchten te bevestigen. Nu durfde één meisje het gewoon op de man af te vragen tijdens Paleyfest. Daar mochten fans tijdens het panel vragen stellen, dus ging ze ervoor. ‘Dus, Cole en Lili, er doen veel geruchten de ronde dat jullie daten. Zijn jullie samen?’

Awkward

Wat daarna volgt, is een schouwspel van awkwardness. Madelaine Petsch is de eerste die reageert. Ze mompelt dat het een heel ongepaste vraag is. Haar mening kan je ook duidelijk van haar gezicht aflezen. Ouch! Lili vraagt meteen of dat een vraag was, en ook Cole vraagt het zich af: ‘Is dat een vraag of een verklaring? Want je hebt gelijk.’ Huh, heeft de acteur zonet toegegeven dat ze wel degelijk samen zijn?!

No comment

Niemand lijkt zijn laatste zinnetje op te merken, en ook de fan staat nog te wachten op antwoord, dus herhaalt ze de vraag nog eens. Coles antwoord? ‘Geen commentaar.’ Het hele publiek wordt natuurlijk gek.

Geen respect voor privacy

Het is dus geen ja, maar ook geen nee, al raden we niet aan om die vraag ooit nog eens te stellen. Heel wat fans waren namelijk not amused dat het meisje in kwestie geen respect had voor de privacy van de acteurs, en dat lieten ze ook  blijken op Twitter.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.