Home Celebs Celeb News ZIEN: Millie Bobby Brown en Shay Mitchell doen mee aan de #inmyfeelingschallenge

ZIEN: Millie Bobby Brown en Shay Mitchell doen mee aan de #inmyfeelingschallenge

Je kan de challenge heel gemakkelijk zelf nadoen!

#inmyfeelingschallenge
Instagram @champagnepapi

Sinds de komst van Drakes liedje ‘In My Feelings‘, is er ook een challenge ontstaan op sociale media. Iedereen doet momenteel mee aan de #inmyfeelingschallenge. Ook je favoriete celebs! Zowel Millie Bobby Brown als Shay Mitchell voerden het dansje perfect uit.

Je hebt de #inmyfeelingschallenge vast wel al in je feed zien verschijnen. Het is een dansje op het liedje In My Feelings‘ van Drake, dat begin juli werd gelanceerd. Bij de uitdaging stap je uit de auto en begin je de moves te doen die perfect aansluiten op het liedje. De challenge begon bij komediant Shiggy die op 29 juni het dansje deed op Drakes nieuwe hit en ging viraal. Ondertussen is het al tig keren nagedaan. Drake himself is de uitdaging jammer genoeg nog niet aangegaan.

Millie Bobby Brown

Ondertussen heeft de challenge ook andere celebs bereikt. Millie Bobby Brown deed het samen met haar ‘Stranger Things‘-collega en bestie Noah Schnapp. Hun performance is té schattig voor woorden.

nights like these get me crazyyyyy hahaha #friendshipgoals

A post shared by MBB (@milliebobbybrown) on

Shay Mitchell

Ook ‘Pretty Little Liars‘-actrice Shay Mitchell waagde zich eraan. En haar versie is iets stoerder en sexier! Ze deed het dansje samen met Vine-ster King Bach.

Do it yourself

Wil je de challenge zelf proberen? In onderstaande video zie je stap voor stap hoe het moet. Go for it!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.